Академски ден на Универзитетот во Кјото, 2019 г

„Крајниот избор“ со кој се справува учењето?

строга учителка со книга која покажува на таблата со чкртаница
Фотографија од Андреа Пјаквадио на Pexels.com

Ова истражување, насловено како „Крајниот избор за академиците да се обратат?“, се занимава со хуманитарни кризи и бегалски прашања, дистрибуција на медицински ресурси и сателити кои можат да се пренасочат за воена употреба.

Додадено на Академскиот ден на Универзитетот во Кјото 2019 година во септември 2019 година, формуларот за прашалник сè уште е во функција.

преземање на постер

Постерот што се користи може да се добие од следново.

формулар прашалник

Ве молиме кажете ни што мислите.

mk_MKМакедонски јазик
На блогерите на %d им се допаѓа ова: